Gino Hairandmore

ΔιαγωνισμΟς Ομορφιας STAR HELLAS-MISS HELLAS 2019


Τα gino hairandmore επιμελήθηκαν το hairstyling όλων των διαγωνιζομένων και της λαμπερής ηθοποιού Μαρίας Κορινθίου η οποία ανέλαβε με επιτυχία τον “ρόλο” της παρουσιάστριας στα καλλιστεία STAR HELLAS-MISS HELLAS 2019.
Ο μακροβιότερος διαγωνισμός ομορφιάς στην Ελλάδα επέστρεψε και τα gino hairandmore ως χορηγός του θεσμού “Ελληνικά Καλλιστεία” φρόντισαν τόσο για την άψογη εμφάνιση όσο και για την φροντίδα και “υγεία” των μαλλιών των 13 υποψηφίων.
Οι 13 υποψήφιες στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για τη μεγάλη βραδυά, επισκέφτηκαν τα gino hairandmore όπου και απόλαυσαν θεραπείες αναδόμησης, ενυδάτωσης και θεραπείας των μαλλιών τους με στόχο την αναδόμηση των μαλλιών τους.

Για τη βραδυά των καλλιστείων η καλλιτεχνική μας ομάδας σε μια άψογη συνεργασία με τον σχεδιαστή Τρανούλη Αναστάσιο επέλεξε να δημιουργήσει διαφορετικά χτενίσματα για την κάθε υποψήφια σε αρμονία με τα φορέματα του Οίκου Τρανούλη.
Με πίστη στη φιλοσοφία των gino hairandmore και τους σκοπούς του θεσμού “Ελληνικά Καλλιστεία” επιλέξαμε να αναδείξουμε τόσο τα φυσικά χαρακτηριστικά της κάθε υποψήφιας όσο και της προσωπικότητας τους.

ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ 2019 στέφθηκε η Ραφαέλα Πλαστήρα, Μις Ελλάς 2019 αναδείχθηκε η Έρρικα Κολάνη, Μις Τουρισμός 2019 η  Μαριάννα Περατσάκη και Ελληνίδα 2019 στέφθηκε η Σάρα Τσέχου.